Year:
--  
    Feb.2017
    10

    TP-Link, Uludağ’da Hız Tutkunları ile Buluşacak…

    Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-Link®, Sevgililer Günü nedeniyle 11-12 ve 14 Şubat tarihlerinde Uludağ’da eğlenceli bir etkinlik yapıyor. Sürekli hareket halinde olan TP-Link logolu kar motorunu yakalayan çiftler, kar motoru ile tur yapma hakkı kazanacak. Aynı zamanda eşzamanlı olarak sosyal medya üzerinden Şubat sonuna kadar “tplinkileask” hashtag’ı ile fotoğraf ya da tanışma hikâyelerini paylaşanlar arasından şanslı üç kişiyi sürpriz hediyeler bekliyor.

    Uludağ’da yapılacak bu etkinlikte TP-Link kar motoru, Uludağ’ın farklı noktalarda tatilcilerin karşısına çıkabilecek. Böylece şanslı çiftler TP-Link kar motoru ile tur olanağı kazanacaklar. Bu etkinlik aynı zamanda #tplinkileask hastag’ı ile sosyal medyada yapılan etkinlik ile de birleştiriliyor. Kar motorunun fotoğrafını çekenler ve TP-Link’in sosyal medya hesaplarında #tplinkileask hastag’ı ile paylaşanlar sürpriz hediyeler kazanacak.

    Hafta sonu Uludağ’da olmayanlar için de TP-Link hediyeler sunuyor. TP-Link’in sosyal medya hesaplarında aynı hastag ile sevgilileri ile tanışma hikâyelerini paylaşanlar ödül kazanma hakkına sahip olacak. TP-Link, Şubat sonuna kadar sevgililer gününe özeller ödüller kazandırmaya devam edecek.

    Ayrıntılı bilgi için:

    Facebook’ta https://www.facebook.com/TPLINKTURKEY;  

    Twitter’da https://twitter.com/TPLINKTURKEY;

    Intagram’da https://www.instagram.com/tplinkturkiye/?hl=tr

    From United States?

    Bölgeniz için ürünler, etkinlikler ve hizmetler alın.