Year:
--  
    Apr.2017
    10

    TP-Link’ten Yeni Fiyat/Performans Ürünü

    Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-Link®, performansına göre uygun fiyata sahip olan yönlendirici (router) ailesine yeni bir model daha ekledi. TL-WR845N model yönlendirici, standart bir evin ağ ihtiyaçlarına çözüm sunan, kolay kurulup kullanılan ve uygun fiyatlı bir ürün.                                                                                                                                    

    300Mbps kablosuz hıza sahip olan TL-WR845N, hızlı ve kararlı bir WiFi bağlantısı sağlıyor. Dosya indirme, görüntülü konuşma, HD video gibi uygulamaları sorunsuz yapmayı sağlayan ürün, üzerindeki üç anten ile daha geniş bir WiFi kapsama alanı sunuyor. 5dBi’lık bu antenler orta ölçekli bir ev için yeterli oluyor.

    Mobil cihazların kullanımının artmasıyla birlikte, gelen konukların ev ağına bağlanması da bir ihtiyaç haline geldi. Ağ güvenliğini zedelemeden konukların WiFi’a bağlanabilmesi için ağ cihazlarının Misafir Ağı uygulamasına olanak sağlaması gerekiyor. TP-Link’in yeni yönlendiricisi bu uygulamayı destekleyen bir ürün. TL-WR845N ile Misafir Ağı oluşturulabiliyor ve ağ şifresi paylaşmaya gerek kalmaksızın, kendi özel ağımızın güvenliği korunarak konukların WiFi’a erişimi sağlanıyor.

    TP-Link’in birçok modelinde yer alan Ebeveyn Kontrolü özelliği bu modelde de bulunuyor. Bu özellik ile anne-babalar (ofislerde ise yöneticiler), çocukların (ya da personelin) ağa erişimini kısıtlayabiliyor. URL engelleme ile kolayca web sitelerinde kara liste oluşturulabiliyor. Aynı şekilde bağlantı zamanları da belirlenebiliyor. Özellikle ebeveynlerin internet konusunda en önemli kaygılarından birine bu şekilde çözüm sunuluyor.

    Kolay kurulum, kolay yönetim

    TL-WR845N, son derece kolay kurulup yönetilebilen bir yönlendirici. TP-Link’in sezgisel web arayüzüne sahip olan ücretsiz Tether uygulaması sayesinde dakikalar içinde ürünün kurulumu yapılabiliyor. Akıllı telefonlara yüklenen Tether, hem kurulumda hem de yönlendiricinin ve ağın yönetiminde kolaylık sağlıyor. Ebeveyn Kontrolü, Misafir Ağı gibi uygulamalar da Tether üzerinden akıllı telefonlar ile yapılabiliyor.

    Şık tasarımı ile de dikkat çeken TL-WR845N, her evin dekorasyonuna uyum sağlayacak zarif dokulu, beyaz bir kasaya sahip. TL-WR845N‘in tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 36 USD olarak açıklanıyor.                                                             

    Ayrıntılı bilgi için:

    http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-9_TL-WR845N.html

      

    From United States?

    Bölgeniz için ürünler, etkinlikler ve hizmetler alın.