Year:
--  
    Aug.2017
    28

    TP-Link, Yeni Akıllı Ev Çözümleri ile IFA 2017’de

    Kablosuz ağ pazarının lideri TP-Link®, 1-6 Eylül 2107 tarihleri arasında Almanya Berlin’de yapılacak IFA Fuarı’nda en yeni ağ teknolojileri ve akıllı ev çözümleri ailesini tanıtıyor.

    Giderek daha gelişen ev otomasyonu ve IoT (nesnelerin interneti) teknolojilerinin yaygınlaşması sonucunda kullanıcıların bu dönüşüme daha rahat geçebilmeleri için kullanıcı dostu ve sezgisel cihazlara gereksinim var. TP-Link, kullanıcıların bu gereksinimine cevap veren akıllı ev çözümleri üretiyor. İlk olarak satışa sunulan akıllı prizler, ışık anahtarları, akıllı ampuller ve akıllı teknolojiye sahip menzil genişleticiler pazarda beğeniyle karşılandı. Özellikle bu ürünleri akıllı telefonlardan yönetmeyi sağlayan ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Kasa uygulaması, akıllı ev teknolojilerinin herkesin kullanabileceği kadar basit olduğunu gösterdi. TP-Link bu ürünlerin ardından akıllı evlerin merkezinde yer alacak olan kablosuz yönlendirici/hub ürünleri ve sensörler de geliştirdi. IFA Fuarı’nda da tüm akıllı ev ürün ailesi sergileniyor.

    Kasa ile kolay yönetim

    Akıllı ev çağında her odada yönetilmeyi bekleyen akıllı bir cihaz yer alıyor/alacak. TP-Link’in ücretsiz ve hem Android hem iOS destekli Kasa uygulaması ile bu cihazları yönetmek son derece rahat. Avuç içinde yer alan bir akıllı telefon ile tüm akıllı cihazlar gerçek zamanlı olarak kontrol edilebiliyor, uzaktan açılıp kapatılıyor ya da açılması/kapanması programlanabiliyor ve hatta enerji tüketimleri izlenebiliyor.

    Hepsi Bir Arada Akıllı Yönlendirici

    TP-Link akıllı cihazları bir telefondan yönetebilirken, evlerdeki ağa bağlı diğer ev ürünleri için bir IoT merkezi gerekiyor. TP-Link’in IFA’da yer alan dokunmatik ekranlı SR20 model akıllı yönlendiricisi, akıllı evin merkezinde yer alan beyin görevi gören bir cihaz. Hızlı ve kullanıcı dostu bir hub olan bu yönlendirici, ZigBee ve Z-Wawe protokollerini destekleyen cihazları birbirine bağlıyor ve iletişimlerini sağlıyor. Çok gelişmiş teknik özelliklere sahip olan bu yönlendirici, eve gelindiğinde termostatın istenilen sıcaklıklarda ayarlanmasını, ışıkların otomatik olarak açılmasını sağlarken, aynı zamanda hızlı ve dengeli bir ana ağ da oluşturuyor.

    Gerçek Zamanlı Emniyet ve Güvenlik

    TP-Link’in IFA 2017’de tanıtacağı akıllı ev çözümlerinden bir diğeri ise Kasa Cam KC120 model kamera. Evin, ailenin her zaman güvenli kalmasını sağlayan KC120 ile uzaktayken de gerçek zamanlı olarak evi izlemek mümkün oluyor. Kasa uygulaması ile canlı erişim ve kontrol olanağı sağlayan bu kamera, hareket, ses algılama, e-posta ve FTP bildirimleri ile kullanıcıları uyarıyor.

    TP-Link’in güvenlik temalı diğer bir ürünü olan CS100  model kapı/pencere sensörü ise kapı ve pencereler açılıp kapandığında uyarıyor. MS100 model hareket sensörü ise evdeki bir hareketi ve ortam ışığını algılıyor. Bu iki ürün de ZigBee destekli, pil ile çalışıyor ve hızlı ve basit bir kuruluma sahip.

    Akıllı WiFi Menzil Genişletici

    TP-Link’in akıllı priz özellikli WiFi menzil genişletici modeli RE270K da IFA’da yer alan ürünler arasında. WiFi’ın kapsama alanını genişleten güçlü bir ağ çözümü olan bu ürün aynı zamanda üzerine takılan aletleri akıllı hale getiren bir akıllı priz olarak da kullanılıyor. Bu ürün ve üzerine takılan cihazlar da Kasa uygulaması ile yönetilebiliyor.

    IFA’da TP-Link’in tanıtacağı akıllı ev çözümleri arasında Amazon Alexa ve Google Assistant ile uyumlu olan akıllı WiFi LED ampul serisi de yer alıyor.  

         

    From United States?

    Bölgeniz için ürünler, etkinlikler ve hizmetler alın.